Over Bij Lobke

bij Lobke

 

Bernardus

Bij Lobke is een bijzondere winkel vol heerlijkheden en delicatessen.

Voor een aangeklede borrel, een feestje of… zo maar.

Ook voor bourgondische attenties, kado’s en relatiegeschenken kan men prima slagen bij “bij Lobke”. Veelal streekprodukten, uit Brabant of… elders. Als het maar lekker is en authentiek! Bovendien zijn onze kadopakketten een lust voor het oog. Leuk om te geven en vooral om te ontvangen.

Onder meer in ons assortiment: een selectie van voortreffelijke wijnen voor een redelijke prijs. Streekbieren, overheerlijke kazen, zelfgebrande noten, tapenades en bruschettes, hammen o.a. uit Parma. Olijven, ambachtelijke salades, pittige salami worsten. Maar ook snoeperijen zoals nougat uit Montelimar komen aan bod. Eerlijke vruchtensappen van Schulp, zuivere jammetjes van het Belgische Jamjam (Brugge) etc. etc.

Tevens zijn wij leverancier van Boska kaasproducten zoals prachtige degelijke kaasplanken, kaasmesjes, kaasschaven en luxe leistenen plateau’s.

Wilt u gewoon wat lekkers uit de winkel gelijk oppeuzelen. Dat kan op ons terras. Daar schenken we bovendien overheerlijke koffie en cappuccino van het Italiaanse Buscaglione. Uiteraard met wat lekkers er bij!

In onze winkel aan de Sint Bavostraat 61 te Rijsbergen kunt u van donderdag tot en met zaterdag terecht voor al die mooie producten. Er is altijd wel wat te proeven!

Voor het samenstellen van relatiegeschenken, kadopakketten, kerstpakketten of andere attenties werken wij tevens op afspraak. Voor bedrijven of particulieren.

 

En voor als u zoveel lekkers ziet dat u het ook niet meer weet, dan is er natuurlijk de “bij Lobke” kadobon.